Deze week: Veiling Kunsthal 45 op Catawiki & laatste week Ceramic Blues

Beste kunstliefhebbers,

KUNSTHAL 45 / Catawiki

Afgelopen zaterdag is de online veiling begonnen voor de verbouwing van het nieuwe onderkomen van Kunsthal 45, in Den Helder.  De oude, grote kelder, van het voormalige V&D-gebouw in Den Helder. De veiling is online van 22 tot 31 oktober en wordt georganiseerd door Catawiki. 

Met 120 werken van bijna 90 kunstenaars is er voor iedere smaak en voor iedere portemonnee wel iets te vinden. Bent u in een ´kleiner werk´ geïnteresseerd, dan is registreren en meebieden genoeg. Wilt u echter een groots werk aan de haak slaan tegen een bijbehorend groter bedrag, dan is het wellicht handig om een creditcard te registreren. Dit kan voorkomen dat u iets mis loopt als er meer kapers op de kust zijn.

De opbrengst komt geheel ten goede aan ons initiatief ´Kunst naar de Kelder.´ We hoeven geen veilingkosten aan Catawiki af te dragen, en kopers moeten zich er van bewust zijn dat  de eventuele verzending voor kosten van de koper komt.

De werken zijn tot en met 31 oktober op de expositie te zien in Kunsthal 45, van donderdag tot en met zondag, steeds van 13.00 tot 17.00 uur.   

>>>! Veiling ´Kunst naar de Kelder´! <<<

Ik doneerde Zelfportretten in lock-down en Made in China. Kleinste werk (10 cm)  van de serie Zelfportretten in lock-down, en  Made in China (65 cm hoog) staan op de veiling site  :

In hooibaal, zelfportret
Made in China

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

z.t. uit serie Wall flowers
z.t. uit serie Wall flowers

 

CERAMIC BLUES op Texel

Deze week is,  ook tot en met 31 oktober, de laatste week dat CERAMIC BLUES in GALERIE POSTHUYS op Texel te bezoeken. Open van woensdag tot en met zondag.