Texel, Winkel en Lutherstadt Wittenberg

Terwijl 1Boom het land doorreist tot september dit jaar, is er momenteel werk van mij te zien in galerie Posthuys in de Koog op Texel, tot begin april: drie ‘geheugenboeketten’  (zie studiofoto’s) en  ‘mijn schoenen’ (foto’s op locatie)  Het is een pre-expo voor een solo bij deze galerie dit najaar.

 

geheugenboeket3   geheugenboeket2   geheugenboeket1

IMG_2138

IMG_2139

IMG_2140

 

 

 

 

 

 

In de maand maart werk ik in Winkel, in West Friesland,  in galerie Wegert en Sadocco. In het laatste weekend, 28-29 maart, presenteer ik ter plekke het resultaat.

Op 18 april a.s. opent in Lutherstadt Wittenberg de tentoonstelling  Cranach 2.0, met bijna 70 werken geïnspireerd op Lucas Cranach de Jongere, waar een speciaal hiervoor gemaakte installatie van mij te zien zal zijn,  ‘Souvenirs of Lucas Cranach the Younger, prototype for a display’ (keramiek en multiplex).  De expo duurt tot 5 juli 2015.