Lost you time ago

A. s. zondag 3 september opent mijn nieuwe expo ‘Lost you time ago’  in Galerie Posthuys in de Koog op Texel.

Verloren voorwerpen. Vondsten. Souvenirs. Tactiele dingen. Intieme dingen. Relieken. Rommel. De wereld is vol dingen. Dingen zitten vol met verhalen. Verhalen die mensen verenigen.

In de crypte van het Posthuys toon ik assemblages van keramiek en verfilmde assemblages. Met een knipoog naar surrealisme en pop art, weerspiegelen mijn werken kinderlijke speelsheid, hyperactiviteit en pure poëzie. Zelfportretten in allerlei vormen en maten. Made in Amsterdam. Made in China.

De opening begint om 1200 uur. Naast mijn expo openen die middag in Galerie Posthuys ook drie andere tentoonstellingen, waaronder die van Timon Hagen, waarmee ik in Jingdezhen was

De tentoonstelling duurt tot en met 15 oktober.