All about my mother opent op 19 jan a.s.

 

 

Op donderdag 19 januari a.s. opent de duo-tentoonstelling All about my mother, waar werken van Caroline Curtis en mij te zien zullen zijn.

We ontdekten dat in veel van onze werken onze moeders een cruciale rol speelden. Hier moesten we wat mee. Enkele jaren geleden dienden wij een voorstel in voor een duo-tentoonstelling  bij WG-kunst met als titel All about my mother. Ons voorstel werd goedgekeurd. Toen kwam corona, een heftige tijd. Het gaf ons achteraf gezien wel de tijd om verder aan deze duoexpo te werken. Nu kijken we uit naar het samenbrengen  van al onze ‘My mother’ werken, en het tonen aan ‘de buitenwereld’.

Op bovenstaand affiche  is een filmstill uit de film Peeling potatoes te zien. Deze en twee andere films zijn bij WG-kunst voor het eerst te zien. Dit geldt ook voor twee keramieke portretten galerijen, gebaseerd op afgedankte houten snijplanken. En een spiksplinternieuwe serie werken met 25 oude geschonken metalen vingerhoedjes. Ook van Caroline zijn veel nieuwe werken te zien, waaronder het grote schilderij Mum’s Pond. En haar schilderijen van kevers, die ook in het affiche zijn verwerkt.

Wanneer?

De officiële opening is donderdag 19 januari om 17 uur en wordt door Barbara Broekman verricht. De hele tentoonstelling duurt vier middagen. Van donderdag 18 januari tot en met zondag 22 januari, elke dag van 13 uur tot 17 uur. De preview is op donderdag vanaf 13 uur.

Waar?

De duo-tentoonstelling vindt plaats bij WG-kunst op het voormalige Wilhelmina Gasthuis terrein in Amsterdam Zuid. Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28.

Aanwezigheid?

Caroline en ik zijn allebei bij de opening aanwezig. En verder zullen wij elke middag zijn. Wil je mij treffen, dan kun je het beste tussen 13 en 15 komen. Omdat ik niet zeker weet of ik de hele middag kan blijven. Zeker weten? Stuur me een bericht via 06-23550685. Wil je meer volgen, abonneer je op mijn nieuwsbrief. Of volg mij op insta, onder publikaatje en op facebook onder kaat schulte.

Hoop je bij WG-kunst te zien,

Kaat