1-30 juli : Mijn werk bij Arti expo op het Rokin in A’dam

UPDATA, de tentoonstelling van de nieuwe leden van Arti et Amicitae, is bijna de hele week open, van 1200-1800 uur. Met dertien andere kunstenaars die recent lid zijn geworden van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitaie, exposeer ik mijn werk de hele maand juli.

Als nieuw lid, heb ik met veel plezier mijn presentatie voorbereid, o.a. voor de presentatie van de grotere werken van de serie Flora dementia, die ik vorig jaar in mijn werkverblijf in le Maupas gemaakt heb (zie de foto hieronder van fotograaf Joram Blomkvist). Daarnaast toon ik nog twee installaties en een serie kleinere werken aan de muur.  Donderdag 14 juli ben ik er zelf ook, tussen 16.00 en 1800 uur. Met uitloop in het restaurant na die tijd.

Met vrolijke groet,

Kaat

UPDATE is van 1-30 juli in Arti et Amicitiae Rokin 112 Amsterdam. Zalen open op di t/m zon 10-1800 uur

Flora dementia