UPDATE 1-31 juli. Opening : vrijdag 1 juli 1900-2200 uur

UPDATA, de tentoonstelling van de nieuwe leden van Arti et Amicitae, wordt feestelijk geopend op vrijdag 1 juli om 19.00. Veertien nieuwe leden presenteren hun werk in de ruime zalen van Arti op één hoog.

Als nieuw lid, heb ik met veel plezier mijn presentatie voorbereid, o.a. voor de presentatie van de grotere werken van de serie Flora dementia, die ik vorig jaar in mijn werkverblijf in le Maupas gemaakt heb (zie de foto hieronder van fotograaf Joram Blomkvist). Daarnaast toon ik nog twee installaties en een serie kleinere werken aan de muur.  Hoop jou/jullie die avond te verwelkomen. Of een ander moment  in juli bij Arti af te spreken.

Met vrolijke groet,

Kaat

UPDATE is van 1-30 juli in Arti et Amicitiae Rokin 112 Amsterdam. Zalen open op di t/m zon 10-1700 uur

Flora dementia